torsdag 24 april 2008

Kniven i ryggen av de egna

Det finns en förrädare mitt ibland oss. Att min blogg som har i uppgift att granska högens och måla ut dem skulle få motstånd från kapitalet och företagen var ingenting som man inte kunde räkna med. Marknadskrafternas makt är hård och man märker redan nu hur de har diskuterat för att bestämma hur man ska bekämpa oss.

En helt annan sak är när man får kniven i ryggen av någon som borde stå på folkets, de förtrycktas sida. Till mitt välskrivna inlägg om höger idioterna i centern och att de inte fattat vad SNF står för så kommenterar en fruktansvärt otäck liten människa. Redan från början förstår man att hon är utsänd från moderaternas ungdomsförbund, men när man kollar upp henne ser man att hon är med i miljöpartiet!!!! (censuerar mig själv för att inte bli andklagat för att gå till person angrepp)

Hennes namn är **** **** och hennes agerande borde vara ämne för UTESLUTNING ur miljöpartiet!!!!!!! Helt klart är att hon verkar MOT miljön när hon tar kapitalet i försvar på det vidriga sätt som hon gör när hon kritiserar mitt väl avvägda och genomtänkta inlägg som har till uppgift att attackera den vidriga högern!!!!!! Förmodligen är hon spion utsänd från högern...

Är man inte med oss så är man emot oss och då är man folkets fiende!!! Miljöpartiet är och ska vara på den socialistiska sidan och det är bara läsa i parti programmet så fattar man det, men tydligen är vissa inte läskunniga!!!! De ställer sig på den dumma högerns sida (alltså högern inte den här bloggen som heter så men det gör den för att VISA att högern är dum, inte att den är höger själv) får stå sitt kast och borde blir utesluten ur partierna.

Dessutom har språk röret Maria Wetterstrand sagt att hon skulle ha röstat på vänsterpartiet om hon inte var miljöpartist och det är hög tid för miljöpartister världen över att fundera på om det inte borde rösta på något som är bättre för vänstern!!!???

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gud så rolig du är! Fortsätt, fortsätt...

Den Dumma Högern sa...

Det där kallas för härskar teknik!

Det är ett bevis för att du inte klarar av att argumentera på ett sakligt och demokratiskt sätt!!!!

Jag KOMMER att hålla på!!! Ända tills världen vänder!!! Ända tills folket har segrat över dig och dina kapitalist vänner!!!!!!

Anonym sa...

På vilket sätt är det en härskarteknik att jag ger en komplimang för dina humoristiska texter?

Anonym sa...

Länk tillagd till denna - för samhällets bästa - essentiella blogg