lördag 19 april 2008

CUF gör bort sig TVÅ gånger om!!!!!!

Det är kanske inte alla som vet om det, men centern skapades ur den rörelse i Sverige som vi idag skulle kalla höger extrem. Det finns åtskilliga bevis genom historien för att deras sammankoppling har varit extremt starkt sammankopplade med diverse obskyra rörelser som inte bara har haft folkets bästa som största punkt på dagordningen.

Det är kanske heller inte så många som vet att centern faktiskt har regerat tillsammans med Social demokraterna för länge sedan! Den tiden är historia nu. Det enda ädla i centern försvann på 18-hundra talet när de beslutade sig för att istället för att samverka med folket, motarbeta dem!

Det är därför inte så konstigt men självklart desto mindre beklagligt, när man ser att CUF och deras "VD" Magnus Andersson gång på gång går ut i media med en så högervriden politik att inte ens Carl Bildt skulle kunna överträffa!

Idag attackeras folket på ett sätt som inte ens går att förstå meningen med! Detta är ytterligare exempel på hur dum högern är!!! De fattar inte att man numera med internets hjälp kan läsa vilka tidningar man vill!!! Antagligen fattade inte Magnus Andersson att artikeln i uppsala nya tidning skulle upptäckas av oss som granskar högern!

Jag säger bara: In your faice!!!

Förut i veckan hade SAMMA UNGDOMSFÖRBUND som har starka knytningar till centern en ANNAN artikel i Aftonbladet om att SNF gjorde var dåliga för miljön!!!

SNF står för Sveriges Naturskyddsförening!!! Att man är så korkad att man inte ens kollar upp en sån sak är bara för mycket!!!!!! NATUR-skydds förening!!! De är alltså FÖR miljön!!!

Den här gången hoppade högern över skaklarna! Detta är beviset för att de inte kan få fortsätta regera. Det är dags för att ta tillbaka makten. Som också bevisades i ett tidigare välskrivet inlägg så ÄR det ju faktiskt så att folket VILL ha en socialistisk regim. ATt blunda för det är att blunda för demokratin!

5 kommentarer:

Magnus Andersson sa...

Kan du bara sammanfatta vad det är för invändningar du har mot mina två artiklar, förutom utropstecknen?

Anonym sa...

Grattis du sa precis väldigt lite med väldigt mycket text. Det enda du egentligen sa var att du inte gillar "högern".

"SNF står för Sveriges Naturskyddsförening!!! Att man är så korkad att man inte ens kollar upp en sån sak är bara för mycket!!!!!! "

- jag fattar inte! Är det detta här ovan som är din invändning och anledning att såga högern!?

Jag skulle också vilja höra hur du menar att vi motverkar folket.

Elin Frid sa...

Så du menar att en förening med namnet Naturskydd per automatik är bra för miljön? Om jag skapar en förening och kallar den Elin-Frid-är-bäst-föreningen, betyder det att jag är bäst då?

Anonym sa...

Eller om man startar ett parti som heter "miljöpartiet"? ;-)

Sundevall sa...

Alltså, denna blogg måste ju vara någon sorts post-ironi av någon skojfrisk borgarbracka?

Jag vägrar tro att denna "kritik" är på allvar.