torsdag 24 april 2008

Härskar teknik och avund sjuka

Kära läsare. Det är inte klokt vad man får vara med om när man tar steget och verkligen gör något viktigt för demokratin och socialismen.

I flera inlägg från (oseriösa?) så kallade "debattörer" förlöjligas den här bloggen och ifrågasätts!!!

Det värsta är faktiskt inte högern och deras kapitalistiska och korkade infantilet utan det värsta är när de egna menings vännerna sticker kniven i ryggen på en!!!!!!

Jag kan inte förstå varför VISSA ÄR SÅ JÄVLA ELAKA!!!! Jag gråter nu!!!!! Hoppas ni är nöjda era JÄÄÄÄVLARR!!!!!!!! Fanfanfanfanfan vad jag HATAR ER!!!!!!!

Det kan bara handla om avund sjuka! De läser den här bloggen och skulle själva vilja skriva så bra och det kan man kanske ha förståelse för men stryp inte den blomman som ni beundrar!!! Alla kan inte vara lika bra, men ni är också värda mycket även om det inte känns så just nu!!!! Vi behövs alla i kampen mot kapitalismen. Men Björn på allians fritt kanske ska göra något annat än att skriva!!!!???? Inläggen är aldrig välskrivna med samma finess som det är på den här bloggen och även om jag har gillat allians fritt bloggen tidigare för att jag har trott att den stog för bra saker för vänlighet och socialism men det har ni med all önsklig tydlighet bevisat att det inte är!!!

Allians fritt är kanske utsänd från HÖGERN för att baktala vänster bloggar som är FÖR bra för att högern ska klara sig undan. Får en att tänka efter eller hur?

Jag ville SLUTA blogga när jag fick dessa äckliga attacker som var så fruktansvärda att de bara skulle kunna kommit från kapitalister och det får ju en att tänka en hel del.

Men jag inser att det skulle vara att låta dem vinna!!!!!! Så jag fortsätter!!!!!

IN YOUR FAICE!!!

2 kommentarer:

Björn Fridén sa...

*Lyfter på hatten*

Anonym sa...

Menar du att dina uttalanden och "attacker" är vårdade och trevliga då lr?