onsdag 23 april 2008

Högern utnämner rasister i styrelserna!

Nu avslöjas högern också med att vara rasistisk. Inte bara att man hatar man arbetare, kvinnor och andra svaga. Man hatar också invandrare! Det är tydligt när man hör debattörerna på högerkanten mellan raderna.

Att förvirrade och korkade högermän får utrymme i media kan vi inte göra någonting åt så länge kapitalet kontrollerar media och internet, men att de ska få komma in i bolagens styrelser är ingen självklarthet! Än mindre i goda organisationers styrelser!!!

Det står på en av min favorit bloggar LOKE att någon som är av det överklass låtande namnet Degerberg Steen ska in i Röda Korsets styrelse vilket är helt sjukt! Av allt att döma fördömmer inte ens Degerberg Steen Israel! Det märks också på rasismen genom att man väljer att kalla det för just Röda Korset och inte Röda Halvmånen som det EGENTLIGEN heter i arabvärden.

Resten av världen speciellt i u länderna måste tycka att det är direkt pinsamt att höger regeringen utser en sån uppenbart dålig person till styrelsen i en sån organisation som ska gynna freden och hjälpa människor. Hur var det egentligen med utnämnings politiken!!!???

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skulle gör gärna något åt de dumma vänstermänniskorna i media. Därför tackar jag den goda liberalismen och marknadsekonomi som gör att marknaden och media styrs av utbud och efterfrågan och rensar därför sig själv genom konsumenternas val (läs folkmakt).

Dumma despotiska/auktoritära vänstermänniskor rensas bort!

Den Dumma Högern sa...

Det är svårt att veta i vilket UPPDRAG du skriver detta och om det är ditt riktiga namn men det finns så många bevis för det jag förklarar! Ta tidningen Mana som exempel!!! Den ville högern LÄGGA NER!!!!!!! Är DET demokrati!!??? Är DET vad du kallar folkmakt???

Nej. Folkmakten kommer genom att vi röstar gemensamt om vad vi gemensamt ska göra för att införa MER socialism i politiken för att göra samhället mera rättvist.

Anonym sa...

Så du menar att folkmakt genom att vi väljer en regering som sen kan göra som den vill är bättre än att folk till större del kan bestämma över sina liv och vad de vill göra själva på en fri marknad?

Om folkmakt är att vi röstar gemensamt så sluta då klaga på det Alliansregeringen gör efter att de blivit valda av folket!

Annars är jag själv för direkt demokrati och folkmakt genom decentralisering - Liberalism och federalism!

Om du och andra vill ha kvar MAna, har ni all möjlighet i världen att sponsra den så att den kan leva vidare. Men att skattepengar ska betala särintressen är fel!

Jag kan också intyga att jag skriver detta som en fritt tänkande individ.

Den Dumma Högern sa...

Inga marknaden är "fria". Det är bara kapitalisterna som styr ändå. Det ända sättet att få inflytandet och rätten till att få ett bra liv utan förtryck är att införa en total demokrati!!!! En demokrati som vi - folket - bestämmer över inte kapitalet!!!!

Det måste vara jobbigt att vara så korkad (=höger) att man inte fattar en så enkel sak!!!!???

Klas sa...

"Det måste vara jobbigt att vara så korkad (=höger) att man inte fattar en så enkel sak!!!!???"

Vill du överhuvudtaget bli tagen på allvar ?

Kan du komma med några andra kommentarer än hur dumma alla andra är som inte har exakt samma åsikter som dig ?

Och 10 utropstecken kanske är ett sätt att visa eftertryck, men en litet tips är att det i skrift mer ser ut som man inte har ngt att säga utan bara vill skrika ut något illa genomtänkt...

Jag är inte vänster - men läser många vänsterbloggar. Är ofta oense med folk där, men många är iaf debaterbara och skriker inte obstinat bara "dumma alla andra!!!" "ingen förstår mig!!!!!" osv

När det gäller Mana: HUR ville högern lägga ned dom ? Genom att sluta sponsra dom ? Det betyder ju bara att dom visst kan fortsätta hur mycket dom vill, men inte med skattepengar.

Till skillnad från en socialistisk stat där staten alltid har kontrollen.

Förklara föresten gärna för mig varför du inte vill få göra som du tycker (dvs du vill bli styrd av en massa pampar i en regering=centralisering), utan vill att andra skall bestämma över dig så mycket som möjligt. Och varför i så fall du inte gillar alliansen - som är demokratiskt vald ?

Eller är det så att tanken är att just DU kommer att bli president/medlem i ett framtida socialistiskt parti - och då kommer bestämma över andra. Då känns det mer som gnäll än som ett realistiskt och bra alternativ, även om man nu är för en socialistis demokrati snaraer än en proletär revolution (i det senare fallet anser man ju att folk inte vet vad som är bäst själva utan det vet bara en liten grädda sv en socialistiskt elit). Det är tyvärr så jag ser det...

/K