tisdag 30 september 2008

Ny liberalernas egna "tankar" avskaffar kapitalismen bit för bit

Hur kan det tvekas på om kapitalismen egentligen är bra när man samtidigt som man säger det kan läsa i svenska tidningar om att kapitalismen har krossat usa-finanserna! Det är faktiskt i USA som har haft den värsta kapitalismen och det är därför där som det händer först.......

Finans krisen bevisar nu att Karl Marx hade rätt!!!!!! KApitalet faller nu och det kommer att gå som en glädje våg genom hela värden nu!!!!! Land till land kommer företagen falla i konkurs ett efter ett. Kapitalisterna kommer att sluta förtrycka människorna och vi kommer alla att få det så mycket bättre!

Tänk på vad DU vill ha sen när allt blir gratis! Porshe? Lägenhet i stan? Äntligen är det slut på förtrycket och alla varor som förut bara varit förunnat dem rikaste bankdirektörerna och VD-direktörerna kommer alla kunna köpa antingen helt gratis eller kanske till en liten avgift, men alla kommer att tjäna lika mycket!!!!

Rättvisa helt enkelt.

Det är inte bara jag som säger detta utan också proffesorer och stadsvetare! Bo Rothstein heter en som säger exakt samma sak! Och det ÄR så även fast några korkade ny liberaler inte fattar ännu FAST än beviserna är helt över väldigande! Hur fan kan man vara ny liberal? Deras äckliga hjärnor tänker bara ut en massa skit och dom VILL att folket ska ha det dåligt och att de rika ska bli rikare och de fattiga ska bli ännu fattigare. Det är ju VIDRIGT!!!

Det är också ny liberalerna som vill avlyssna folket genom FRA! Det är förståerligt att de vill tjuv lyssna på alla socialisterna som faktiskt HAR en hjärna när dem inte kan ha det själva!!!!!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jätte bra inlägg! Det säger verkligen allt om hur det ligger till i världen med kapitalismens förfall.

Anonym sa...

haha skön parodi! skivskarp sarkasm!

Anonym sa...

Och om du vill se sanningen:

http://www.youtube.com/watch?v=ticytEUvVhQ

Anonym sa...

Ja! Äntligen någon vågar tala sanningen!! Jag blir så till mig att blodet kokar i mina ådror och snön smälter i drivan utanför!!! Nu det händer, jävla i mig, vi tåga mot Stockholm och låta gevären knalla och gör revultion mot de sju borgarpartierna i Stockholm!!!! Är ni med oss kamrater??
/liikavara-eilert