torsdag 8 maj 2008

Intilligens en klass fråga!!!!!!!!!!!!

Det är sedan länge kännt att folket - de fattiga - blir utsugna av kapitalet och högern.

Nu visar det sig att även intilligens är en klassfråga! I ett avslöjande som en gör så framgår det att IQ-kvoten i Social demokratiska och vänster partististiska kommuner får folket mindre resultat!

Inte bara att arbetar klassen blir utsugen. Det visar sig också att högern är dem som skaffar sig utbildning och eftersom barn i till de rika kan äta sig mätta och få specialträning från privatlärare så BLIR deras så kallat "IQ" högre.

Ännu en lång rad vidriga klass frågor som såna som HÖGERN vill ha mer av!!!!!!!!

4 kommentarer:

Nisse sa...

Men å andra sidan så faller ju din tes om att högermänniskor är dumma.

Anonym sa...

IQ handlar inte om utbildningsnivå. Det är två helt skillda saker. Man kan dock möjligtvis säga att det är ett mer intelligent val att rösta på ett av de liberala partierna. :-D

Sen måste jag säga att du skriker en massa, men baserar inte dina uttalanden på någon form av fakta. Var någonstans har du läst att "högern" dvs de liberala partierna vill hindra någon från att utbilda sig. Faktumet är att Alliansregeringen satsat mer resurser på skola och utbildning.

Man undrar allt som oftast hur gammal eller seriös du egentligen är!?

Anonym sa...

Jag skall dela med mig av en hemlighet, men lova att inte berätta för någon.

Det finns en hemlig högerorganisation (jag är själv medlem i den) som smyger runt på nätterna och häller fördumningsmedel i vattenreserverna i arbetarklassområden.

Anonym sa...

Tycker synd om dig. Stackars krake, som inte orkade lära sig något i den konstnadsfria skolan, som inte orkade fortsätta på gymnasiet, som än mindre orkade ordna upp sitt liv och få ett bra jobb, en bra bostad och ett bra liv. Istället glider du runt på internet och övertrasserar utropstecken-kontot och skyller allt på de Högerpolitiska människorna. Hoppas på fullaste allvar att allt du skriver är ironi eller att du är 12 år...